Özhaseki, Hayvanseverlerle Birlikte Hayvanat Bahçesini Gezdi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Harikalar Diyarı bünyesindeki hayvanat bahçesini gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Harikalar Diyarı bünyesindeki hayvanat bahçesini gezdi. Özhaseki, burada bulunan Zambak ve Zeybek isimli zürafaları elleriyle besleyerek, ziyaretçilerle bir süre sohbet etti. Diğer hayvan barınaklarını da gezen Özhaseki ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel'den hayvanat bahçesi ile ilgili bilgiler aldı. Hayvanat Bahçesi içindeki at binme alanına da giden Özhaseki, özellikle "Siyah İnci" adlı atı da elleriyle besledi. Özhaseki'nin vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: