Özkara; “hedef Kurumsallaşmak”

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Aydın’da gördüğü ortamdan memnun...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Aydın’da gördüğü ortamdan memnun olduğunu belirterek, “Aydın’da potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçirmeye çalışacağız” dedi.

Aydın’da gördüğü ortamdan ve sıcak ilgiden memnun olduğunu kaydeden Özkara, “Aydın’da yaptığı işte başarıya ulaşmak isteyen insanlar ve yönetim kurulu var. Samimi bir ortamda başarılı olacağımıza inandığımız için Aydınspor’a imza ettim. Aydın’a geldiğim için memnunum. Aydın’da potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’ün maç cd’lerini izlemeye başladığını belirten Özkara, “Aydınspor 1923’te geçen yıl başarılı olan isimleri biliyoruz. Elimizde, başarılı olmuş bir takım var. Hedefe gitmeye alışmış oyuncular var. Aydınspor 1923 iki yılda büyük yol kat etti ve başarıya ulaştı.3 yıllık imza atmamızın nedeni,uzun vadeli düşünceli olmamız. 3 yılın sonunda kurumsallaşmış bir yönetim-futbolcu ve taraftarı elele vermiş, kurumsallaşmış bir Aydınspor 1923 oluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: