Özköylü; Şartlar uygun değil

Elazığspor’da Teknik direktör arayışları devam ederken kamuoyunda adı sıkça geçen Osman Özköylü beklentisi boş çıktı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın istifasıyla boşalan Elazığspor Teknik direktörlüğü için adı geçen eski Teknik Direktör Osman Özköylü Yeni Ufuk Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bu şartlarda Elazığspor ile anlaşmalarının mümkün olmayacağını söyledi.

Son iki günden beri adının Elazığspr camiasında sık sık geçmesinden dolayı aradığımız eski Teknik Direktör yapmış olduğu açıklamada Elazığspor Kulüp Başkanıyla görüştüklerini ancak bu görüşmenin dostane ve nezaketen olduğunu ifade etti.

Teknik adam arayışlarının devam etmesiyle adı gündeme gelen ve Elazığspor camiasının arzuladığı isimlerden olan eski Teknik Direktör Özköylü ile Elazığspor Kulüp Başkanı bir görüşme talep ettiği ve görüşmenin gerçekleştirildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yeni Ufuk Gazetesinin ulaştığı Deneyimli Teknik direktör Osman Özköylü Şunları Kaydetti;

“ Geçmişte benimde görev aldığım ve büyük başarılar elde ettiğimiz Elazığspor Kulüp Yönetimi ile bir görüşme yaptığımız doğrudur. Görüşmeyi Kulüp Başkanımız Sayın Selçuk Öztürk talep ettiği için yaptık. Bu görüşmemiz Teknik Direktörlük için anlaşılmak kaydıyla yapılmaktan ziyade nezaketen gerçekleştirilmiş olan bir görüşmeydi. Her iki tarafta kendi düşüncelerimizi dile getirdik ve bu düşünceler neticesinde ortaya çıkan sonuç bu şartlarda Elazığspor Kulübü ile anlaşabilmemizin mümkün olmadığı yönündedir. Sayın Başkanla geçmişe dönük büyük bir dostluğumuz var.Bu nedenle kendilerini ve Elazığspor’un daha büyük başarılar elde edeceği inancımla başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Ajans23/ Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: