Özmen’den Berat Kandili Mesajı

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Berat Kandili nedeniyle Niğde’lilerin kandilini kutlamak için bir...

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Berat Kandili nedeniyle Niğde’lilerin kandilini kutlamak için bir mesaj yayımladı.

Özmen mesajında, “Berat; kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla`ya sunacağı ve O’nun sonsuz merhametinden, iyiliğinden, bağışlayıcılığından bol bol yararlanacağı; umut, huzur ve müjdeyi içinde barındıran, ilahi ihsan, feyiz ve bereketle dopdolu bir gece. İnsanlık alemi için bu gece af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi ile birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir fırsat anlamına gelmekte” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı öncesi idrak edeceğimiz Berat Kandili'nde, Allah'ın af ve mağfiret kapıları sonuna kadar açılır diyen Özmen, “Yüce Mevla tövbe kapılarına yönelen kullarına rahmetini sonuna kadar ulaştırır ve Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bu gecede edilen dualar, tövbeler kabul olunur. Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin, İslam aleminin ve Niğdeli hemşerilerimizin Berat Kandili'ni kutluyor, Ramazan ayının müjdecisi olan bu önemli gecenin daralan kalplere bir aydınlık, zor durumda olanlara bir kolaylık vesilesi olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: