Özsoy'dan, Rektör Faruk Kocacık'a Ziyaret

Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk...

Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Genel Sekreterlik olarak Sivas'ta çalışmalarımız hızla devam ediyor. Merkez dışında ilçelerdeki hastanelerde ve sağlık ocaklarında da çalışmalarımız sürüyor. Hastane hizmeti yönünden yeni bir hizmet başlattık. Örnek hastaneler oluşturmak için elimizden gelen hizmeti veriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise ziyaretinden dolayı Genel Sekreter Özsoy’a teşekkür ederek, “Hastane kalitesinin arttırılmasıyla hastaya verilen hizmetin arttırılması eş değerdir. Hastalarımıza kaliteli hizmet verebilmek için hastanemizde çeşitli düzenlemeler yapıyoruz. Bölgeye hitap eden bir Üniversite hastanesi olarak çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: