Özsüt, 75. Yılını Bayilerle Kutladı

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 1938 yılında Sefer Usta’nın sahibi ve baş ustası olduğu küçük bir...

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 1938 yılında Sefer Usta’nın sahibi ve baş ustası olduğu küçük bir dükkanda başlayan Özsüt, serüvenin 75. yılını Çeşme Altınyunus Hotel’de bayileriyle birlikte kutladı. Programda, Ziynet Sali’nin şarkılarıyla keyifli vakit geçiren konukların arasında başarılı televizyoncu ve gazeteci Mesut Yar, 80’ler dizisinin Pastacı Sami’si, Berat Yenilmez de bu tatlı heyecana ortak oldu.

1980 yılında Sefer Usta’nın oğlu İbrahim Urlulu önderliğinde Özsüt ustalarının da ortaklığıyla yeniden şekillenen ve her geçen gün gelişen bir marka olmaya devam eden Özsüt, 75. yılını bu heyecana ortak olan bayileri ve ortaklarıyla birlikte kutladı. Kutlama konuşmasında, babasından devraldığı markayı ilk günkü heyecanı ve tadıyla korumaya özen gösterdiklerini belirten Özsüt Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Urlulu, “Kuruluşumuzun 75. yılında köklü Özsüt ailesini geleceğe, içinde bulunduğu çağın damak zevki, konforu ve isteklerini doğru okuyan bir marka olarak taşıdığımıza olan inancım tamdır. Rekabet koşullarında rakiplerini küçümsemeyen ama fark yaratarak, yerleşik “öncelikli tercih” imajını güçlendiren büyük bir ailenin milyonları kucaklayan her başarısı ortak hanemize altın harflerle yazılacaktır. Ne mutlu ki ilk günden beri bunu görüyor, yaşıyor ve çok daha umutlanıyorum. Bunu birlikte başardığımız tüm değerli Özsüt ailesi bireylerine, kısacası siz sevgili yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hep beraber nice mutlu yıldönümlerini yaşamayı diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

75 YILDA 42 ŞEHİRDE 165 ŞUBE

Alsancak’ta 1992 yılında açtığı ilk şubenin ardından 4 yıl içinde 6 şubeye ulaşan Özsüt, kaydettiği hızlı gelişme sayesinde 2002 yılında şube sayısını 50’ye çıkarıyor. Tatlı serüvenine kazandibi, muhallebi, ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve aşure gibi geleneksel tatlılar üreterek başlayan Özsüt, tüketicilerin talepleri doğrultusunda yeni teknolojileri kullanarak günden güne gelişme kaydederek 75. yılında 42 şehirde 165 şube ile sevenlerine lezzet sunmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: