Öztürk Ailesi ‘yaşlılara Saygı Haftasında’ Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde kalan yaşlılarla yemekte bir araya geldi.

Adana Hekimevi’nde gerçekleştirilen yemeğe eşi Betül Öztürk ile birlikte katılan Başkan Öztürk, “Yaşlılarımızı yılın bir gününde değil her gün hatırlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi. Programın yapıldığı salona gelişinde yaşlıların alkışlarıyla karşılanan Başkan Öztürk ve eşi, misafirleriyle teker teker ilgilendi.

Başkan Öztürk, elleri öpülesi yaşlıları yalnızca belirli tarihlerde değil yılın her günü hatırladıklarını ve onların önemini ve değerini bildiğini belirterek, “Bugünün gençleri geleceğin yaşlılarıdır. Bu nedenle bizler sizlerin kıymetini bileceğiz ki bizim yaşlılığımızda da gençler bizlerin kıymetini bilsin.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Göreve ilk seçildiğinde gerçekleştirdiği ilk projenin ‘Seyhan Belediyesi Huzurevi’ ile ‘Seyhan Belediyesi Yetiştirme Yurdu’ olduğuna vurgu yapan Başkan Öztürk, “Yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygının gereği olarak bu hizmeti gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Biz bu hizmeti gerçekleştirdikten sekiz yıl sonra yapılan bir düzenlemeyle nüfusu 100 bini geçen belediyelerin huzurevi yapması zorunlu hale getirildi. Ancak biz bu önemli görevi herhangi bir yasal zorunluluk yokken inşa etmiş ve sizlerin hizmetine sunmuştuk.” dedi.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü yetkilileri, yaşlıları unutmadığı ve onlarla düzenli olarak bir araya geldikleri için Başkanı Azim Öztürk ve eşine çiçek hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: