Öztürk: Beklentimiz çizginin aşılmamasıdır

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Erdemir’den işçi çıkarılması ile ilgili olarak "Beklentimiz...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Erdemir’den işçi çıkarılması ile ilgili olarak "Beklentimiz çizginin aşılmamasıdır." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Öztürk, bazı ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında Erdemir'den işçi çıkarılması söylentilerini değerlendirdi.
Öztürk yaptığı açıklamada, “Dünyada yaşanan ekonomik krizin akabinde Erdemir’de yaşanan gelişmelerin tüm yansımalarını Ereğli halkı yakınen yaşamıştır. Erdemir’de yüzde 35 maaş indirimi, Ereğli’de yaşayan sac tüccarlarının yaşadığı sıkıntılar, kişileri değil tüm Ereğli halkını etkilemiştir. Ereğli halkı bu sıkıntıları çekerken kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında Erdemir’in artık Kdz. Ereğli’ye yüzünü dönmesi gerektiğine inanıyoruz. Erdemir’de personel çıkartma dedikodularını yakinen izlemekteyiz. Takas ve emekliliği dolan personellerin teşvikle emekliye sevk edilmesi şeklindeki personel çıkartımında, beklentimiz çizginin aşılmamasıdır. Bizler Ereğli’de hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun, çoluk çocuğa götürülen ekmek parasının kutsallığına inanıyoruz. Bu konuda emek mücadelesi veren herkesin yanında olacağımızın ve gelişmelerin takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, planlanmış herhangi bir ilçe kongresi bulunmadığını, genel merkezin talimatları doğrultusunda hareket edeceklerini, yeni dönemde ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz