Öztürk : Ben ondan bundan oyuncu almam

SB Elazığ spor kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SB Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada, “Aile gibi kenetlendiklerini ve gerekli ödemelerin Yılmaz Vural’a yapıldığı açık bir şekilde delillerinin olduğunu kaydetti. “

SB Elazığspor Teknik direktörü Yılmaz Vural’a 167 bin TL prim ödediklerini ifade eden Öztürk,”Yılmaz Vural’ı kimse yemedi ve yem etmedi. Arkadaşlarımızın öyle bir niyeti de olmadı. Transfer komitesinin kararına kendisinin de Yılmaz hocanın da uymak zorunda olduğunu kimseye tek yetki vermediklerini kaydeden Öztürk, “Özgür Öztürk bu kulübün genel menajerlik görevini yerine getiriyor, eğer görevini yerine getirmezse onunla da yollar ayrılır”dedi.

Reklam
Reklam

Selçuk Öztürk,”Düzene uymayan oyuncular ile yollarını ayırdıklarını ve ödedikleri paralar ile PTT birinci lige alınamayan oyuncuları takıma kazandırdıklarını belirtti.”

Vural’ın ayrıca Süha sidal’a teşekkür etmesinin kendisini kızdırdığını belirten Öztürk, “Yılmaz hocanın Süha Sidal’ın tavsiyesi ile Sane’yi aldığını söylemesi doğru değil. Ben yardımcılarımı gönderdim haber geldi ve aldık “dedi.

Öztürk,”Ben ondan bundan oyuncu almam, o kadar beceriksiz değiliz. Arkadaşlarımız bize rapor verdi. Biz de onay verdik. Süha Sidal düne kadar Bank Asya da beni şikeye bulaştıran bir adamdır. Kaşımpaşa’da iken onay verseydim Yılmaz Vural sidal’ı genel menajerliğe getirecekti. Özgür Öztürk’ün Yılmaz Vural’ı istemedi, tek yetki istedi gibi söylemlerin gerçek dışı olduğunu da belirten Başkan Öztürk, "Ben kimseye tek yetki vermem, bu ortak bir aile çalışmasıdır” şeklinde konuştu.

SB Elazığspor’lu oyuncu Serdar Gürler’i Elazığ’a getiren ismin Özgür Öztürk olduğunu ve bu para ile PTT 1.lige bile oyuncu getirilemeyeceğini kaydeden Başkan Öztürk , “Şuan bir yurt dışı ikide yurt içinden hoca ile görüşüyoruz. Ön görüşmeler devam ediyor. Transferler konusunda ise hoca işi bitince toplanacağız ve karar vereceğiz. Yurt içinde Mesut Bakkal, Osman Özköylü var. Bunlarla görüşüyoruz dedi.

Reklam
Reklam

Tek kişiye bağlanıp kalamayacaklarını önemli olanın kural kaideye uymak olduğuna dikkat çeken Başkan Öztürk, Nurullah sağlam’ın da gündemlerinde olduğunu belirtirken Christoph Daum, Gheorghe Hagi gibi isimlerinde gündemlerinde olduklarını kaydetti.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: