Öztürk: Kırşehir’i geliştirmek için birlik olalım

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, ilin tüm yönleriyle gelişmesi için herkesin...

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, ilin tüm yönleriyle gelişmesi için herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini söyledi. Öztürk, “Şehrin milletvekilleri, yöneticileri ve ileri gelenleri ve basını ancak bu dönemde birlik olarak yatırım alabiliriz. Biz birlik olup kenetlenmezsek yatırımları Kırşehir değil başka şehirler alır.” dedi.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ahliğin başkenti Kırşehir’in nasıl geliştirilebileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, Kırşehir’i geliştirmek için herkesin verdiği çabayı iki katına çıkarmasını istedi. Günümüz yatırımlarından şehre alarak, kalkınmanın anahtar noktalarının oluşmasını istediğini belirten Öztürk şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Son yıllarda ülkemizin durumu çok iyi. Bu iyilikten dolayı 81 ilimize çeşitli ve önemli yatırımlar yapılıyor. Biz bu yatırımları milletvekilleri, belediye başkanımız ve valimiz sayesinde buraya çekebiliriz ve bu güzel şehri kalkındırabiliriz."

"ŞEHRİN KALKINMASI İÇİN BİZ DE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK”

Şehrin kalkınması için Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı olarak kendilerinin de ellerini taşın altına soktuklarını belirten Bahamettin Öztürk, Kırşehir’e en modern alışveriş merkezini kurmak için çalıştıklarını söyledi. Öztürk, “Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği aracılığı ile Ankara-Kayseri asfaltı üzerinde güzel bir arazi aldık. Allah nasip ederse şehrin kalkındığını gösterir büyük bir alışveriş merkezi kurma gayretindeyiz. Alışveriş merkezinin adı ise ‘Kırşehir Form’ olacak.” dedi.

Burada çalışacak olan insanların hepsinin Kırşehirli olacağını anlatan Öztürk, “Şehrimize yabancı yatırımcı gelerek, şehrimizin parasını dışarıya götürmesin, buradan yararlanacak kişiler, Kırşehir’de bir geçmişe sahip olan, varlığını Kırşehir’de harcayan, yatırımını Kırşehir’de yapan kişiler olsun istedik. İstedik ki burada çalışacak olan insanları bizler belirleyelim. Çalışacak insanların hepsi Kırşehir’in öz evlatları olsun. Kırşehir’e en az 15 milyon liralık yatırım yaparak, yüzlerce insana iş ve aş vermek isteyen insanlar topluluğu bu taşın altına elini koydu." değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz