Öztürk, Yürüyüş Ve Pikniği Değerlendirdi

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, 5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri...

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, 5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri yürüyüş ve piknik hakkında bilgi verdi.

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk yaptığı açıklamada, Zonguldak Harmankaya Şelalelerinde düzenledikleri yürüyüşün ve Kent Ormanında düzenledikleri pikniğin güzel geçtiğini belirterek, katılan tüm herkese teşekkür etti. Öztürk, “5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde 9 Haziran Pazar günü Harmankaya Şelalelerinde yürüyüş gerçekleştirdik. Yürüyüşümüze il müdürlerimiz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman katıldılar. Yürüyüşümüz 62 kişiyle başladı. 62 kişi hiçbir sıkıntı yaşamadan sonucuna ulaştırdık. Yürüyüşümüzde AFAD Müdürlüğümüzün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün dağcılık ekibi ile AFAD ekibimiz vardı. Bu ekip yürüyüşümüzün daha sağlıklı oluşmasını ve daha sağlıklı yürümesini sağladı. Sonuçta hiçbir kaza, hiçbir sıkıntı yaşamadan yürüyüşümüz sonuçlandı. Ardından piknik düzenledik. Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Pikniğimizde çok sistemli ve düzenli bir şekilde sonuçlandı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: