Öztürk'ten 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Masajı

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öztürk mesajında, Atatürk'ün sevgi ve saygı uyandırarak Türk milletini çağ ile tanıştırdığını ve Türk milletinin varlığını teminat altına aldığını belirtti.

Bağımsızlık ve çağdaşlaşma projesinin ürünü olan laik Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk'ün en büyük eseri olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Ülkenin yönetimini devralacak, geleceğimizi yönlendirecek, uygar ve saygın bir ulus olma bilincini daha da pekiştirmek için gençlerimizin, Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında ilerlemeleri gerekmektedir. Barışın, dostluğun ve kardeşliğin, çok sıkıntılı olduğu günümüzde, Atatürk'ün eserlerinin değeri de her gün artmaktadır. Bir ülkenin haysiyetini koruyarak nasıl değiştirileceğini, nasıl çağdaş ve örnek cumhuriyet haline getirilebileceğini göstermiş olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 74. yılında da saygıyla, şükranla, özlemle anıyor ve arıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: