Öztürk’ten Kalpar’a Ziyaret

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, iki yıl aradan sonra yeniden Samsunspor teknik direktörü...

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, iki yıl aradan sonra yeniden Samsunspor teknik direktörü olan Hüseyin Kalpar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Başkanı Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ve oldukça neşeli geçen ziyarette Samsunspor hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hüseyin Kalpar’ın Samsunspor ile aynı frekansta olduğunu bu yüzden de başarılı olduğunu belirten Öztürk, şöyle konuştu:

“Hüseyin hocam bu takımla bir şampiyonluk yaşadı. Şimdi aynı başarıyı bekliyoruz. Bilgi birikimi ve tecrübesi de buna son derece müsait. Bize düşen şey ise başkanımızın yönetim kurulumuzun hocamızın ve futbol kardeşlerimizin arkasında dimdik durup onlara destek olmaktır."

Reklam
Reklam

Teknik direktör Hüseyin Kalpar ise Fatih Öztürk’ün milletvekili olduğu dönemde de bu takıma büyük destek verdiğini aynı desteğin devam edeceğine inandığını belirterek, “Bu takımı el birliği ile hedefe ulaştıracağız.” dedi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar ise transfer çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Göze kapalı oyuncu almak istemiyoruz. Bildiğimiz gördüğümüz ve bu takıma yararlı olacağına inandığımız oyuncuları alacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımızı sündürüyoruz. Hedefimiz kampa kadar transferleri yetiştirmek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: