Öztütüncü: SUNDER Artık Bir Marka Oldu

Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztütüncü, derneğin artık bir marka olduğunu...

Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztütüncü, derneğin artık bir marka olduğunu ve bu markanın altında yeni oluşumların olacağını söyledi.

Gaziantep'te yeni dernek binasında basın mensupları ile bir araya gelen SUNDER Başkanı ve üyeleri, derneğin geçmişte yaptığı faaliyetlerini ve bundan sonra yapabileceği projeler hakkında bilgiler verdi. Dernek markası altında yeni STK’ların oluşabileceğini işaret eden Öztütüncü, yeni dernek binası için 6 bin TL bütçe oluşturulduğunu kaydetti. Geniş alanda 400 kişiye hizmet verebilecek bir dernek binası oluşturduklarını ifade eden Başkan Öztütüncü, bundan sonra tüm eğitim ve altyapı çalışmalarını burada yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

SUNDER adı altında bir işadamları derneği kurduklarını ve bunun başkanlığına ise Bahaeddin Nakıboğlu’nun seçildiğini belirten Öztütüncü, “Şu anda 83 üye ile işadamları derneğimiz faaliyetini sürdürüyor. Kısa zamanda daha güzel projelere ve faaliyetlere imza atmak istiyoruz. Gaziantep’te STK’ya yeni bir anlayış ve vizyon katmak istiyoruz.” dedi.

SUNDER Genel Koordinatörü Ahmet Kaygusuz ise “Dernek sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde Gaziantep’in tanıtılmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynayarak faaliyetleriyle örnek bir dernek olmayı başardı. Kuruluşu kısa bir süre önce gerçekleştirilen SUNDER İş Adamları Derneği de inanıyorum ki örnek bir kuruluş olarak STK’lar arasındaki yerini alacaktır. SUNDER’in çalışmalarına destek veren değerli üyelerimize teşekkür ediyor bundan sonra da SUNDER İş Adamları Derneği’nin gelişmesi ve kalkınmasında da aynı özveri ve çalışmaları sürdüreceğinize inanıyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: