Özürlüler, eserlerini sergiledi

Burdur Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü ve halk eğitim merkezi işbirliği ile açılan özürlülere yönelik kursun...

Burdur Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü ve halk eğitim merkezi işbirliği ile açılan özürlülere yönelik kursun yıl sonu sergisi Halı Sarayı hizmet binasında açıldı.

Kurs öğretmeni Naile Özkan 25 Eylül 2011 tarihinde başlayan özürlülere yönelik meslek edindirme projesinin 3. etabına 5'i bayan 13 kursiyerin katıldığını söyledi. Özkan, kursiyerlerin iş elbisesi, kırk yama ve mefruşat çalışmaları yaptığını ifade etti. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da belediyenin İşkur müdürlüğü ile periyodik aralıklarla özürlülere yönelik kurslar açtığını kaydetti. Akkaya, "Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Özürlü vatandaşlara yönelik desteklerin sürdüğünü belirten Burdur Valisi Süleyman Tapsız, "Valiliğimizin koordinesinde birçok etkinlik yapılıyor. Bu kurs da bunlardan birisi. Valiliğimizde gerçekleştirdiğimiz Özürlü Takip Sistemi ile bütün kurumlar hedef kitlesini belirlemiş olacak. Özürlülere yönelik yaptığı bu çalışmalarla hizmetlerde hem kalite hem sayı olarak bir artış gerçekleşecek." dedi. Protokol üyeleri daha sonra kursiyerlerin sertifikalarını verdi ve eserlerini inceledi.

Halı Sarayındaki serginin açılışını Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, İş Kur İl Müdürü İsmail Deveci, Ak Parti İl Başkanı Osman Karakaya ve CHP İl Başkanı Süleyman Erman birlikte yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: