Özürlüler Rehabilitasyon Merkezi Ve Hastanesi Için Arsa Tahsis Edildi

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçe sınırlarındaki Köşk Mahallesi kum ocakları yanında özürlüler için merkez ve hastane...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçe sınırlarındaki Köşk Mahallesi kum ocakları yanında özürlüler için merkez ve hastane arsası tahsis etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak bazı sağlık hizmetlerinin de sunulması için katkıda bulunduklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi: “Melikgazi Belediyesi olarak belediyeye ait, ancak atıl kapasitedeki binalar kamu hizmeti verilmesi amacı ile ihtiyacı bulunan kurumlara tahsis edilmektedir. Mimarsinan eski belediye binası, ilköğretim okulu, Hisarcık eski belediye binası, polis merkezi ve sağlık ocağı, Kıranardı eski belediye binası PTT merkezi olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Gecekondu Önleme Bölgesi'ndeki Jandarma binasının polis merkezi olarak kullanılması bunlara en iyi örnektir. Geçen hafta Mimarsinan Bölgesi'nde yer alan tesisimizi İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ederek bu binanın 112 Acil Sağlık İstasyonu olarak hizmet vermesini sağlayacağız. Şimdi de Özürlü hemşehrilerimiz için rehabilitasyon ve hastane arsası tahsis ederek sağlık hizmetlerine sağladığımız katkılara bir yenisini ekliyoruz.”

Reklam
Reklam

Başkan Büyükkılıç, bölge halkının sağlık, eğitim, emniyet ve spor ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yatırımlara devam ettiklerini ifade etti. Bu nedenle belediye tesislerini ihtiyaç duyulan kurumlara tahsis ederek, hizmeti ilgili kurumlara devredip vatandaşın isteklerine cevap verdiklerini kaydetti. Büyükkılıç, Özürlüler Rehabilitasyon Merkezi ve Hastanesi arsasının bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: