Özyağçı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşamını yitiren Eski Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden Rukiye Özyağcı düzenlenen...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşamını yitiren Eski Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden Rukiye Özyağcı düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli’de önceki gün yaşamını yitiren Eski Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden Rukiye Özyağcı için Kdz. Ereğli Belediyesi önünde de bir tören düzenlendi.

1989-94 yılları arasında Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan eski İl Genel Meclis Üyelerinden Merhum İlhan Özyağcı’nın eşi, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Özkan Özyağcı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Öznur Özkök’ün anneleri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emin Semih Özkök’ün kayınvalidesi Rukiye Özyağcı ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Reklam
Reklam

Merhume Özyağcı için Belediye önünde düzenlenen ve saat 12.00’de gerçekleştirilen törene Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yanı sıra bazı il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve partinin bazı il ve ilçe yöneticileri, Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personeli ile merhumenin yakınları ve sevenleri katıldı.

Gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevini de ifa eden merhume Özyağcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, 1989-1994 yılları arasında da Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Rukiye Özyağcı’nın Karadeniz Ereğli’nin gelişimi için alınan kararlarda katkısı bulunan isimlerden biri olduğunu söyledi. Başkan Posbıyık, hem belediye meclisinde hem de CHP’de önemli çalışmalara imza atan merhume Özyağcı’nın, değerli evlatlar yetiştirerek de memleketine faydalı bir insan olduğunu belirtti. Başkan Posbıyık Rukiye Özyağcı’ya Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Başkan Posbıyık’ın bu konuşmasının ardından da merhume için helallik istendi ve dua edildi. Dua sonrasında merhume Özyağcı’nın naaşı cenaze aracına alınırken, Özkan Özyağcı, Öznur Özkök ve Emin Semih Özkök taziyeleri kabul ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: