P Plaka Sahiplerine Son Uyarı

UKOME’nin aldığı 8 Mayıs 2013 tarihli ve 2013/250 sayılı karar ile bu güne kadar başvuru...

UKOME’nin aldığı 8 Mayıs 2013 tarihli ve 2013/250 sayılı karar ile bu güne kadar başvuru yapmayarak çalışma izin belgesini alınmayan P plakaların iptal edileceğini bildirdi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeyen ve Ruhsatlarını almayan P plakalar için 30 gün ek süre verildi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre 1113 P Plaka sahibi başkanlığa ruhsat almak için henüz müracaat etmedi. Yapılan açıklamada, 30 günlük sürenin 5 Haziran 2013 tarihinde başladığı, son günün 4 Temmuz 2013 tarihi olduğu bildirildi. Umum Servis Aracı Çalışma Ruhsatı almayanların P plakasından ve P plakası ile ilgili haklarından feragat etmiş sayılmalarına ve P plakalarının iptal edilmesine karar verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: