Padişahım çok yaşa

Seda Sayan tv 8 de yapmış oldugu programın konukları Gökhan Güney, Mustafa Topaloğlu ve Sunucu Sema Öztürk oldu.

Seda Sayan tv 8 de yapmış oldugu programın konukları Gökhan Güney, Mustafa Topaloğlu ve Sunucu Sema Öztürk oldu.

Program çok neşeli ve espirili geçti,Sanatçı Topaloğlunun Semazen kıyafetiyle programa katılması izleyenleri çok sevindirdi.

Sanatçı Gökhan Güney ise Topaloğluna takılmadan yapamadı,iki eski dost izleyenlere büyük keyf katarken seda hanım da Topalogluna takılmadan edemedi sanatcının botlarına dikkat eden sultan Topaloglu bu işte yıllardır botlarından vaz gecemedi işte bakın ne kadar harika tarz diyerek gülme kırizlerine girdiler,ve daha sonra ise Topaloğlu kostüm değiştirip sahneye tekrar gelince olanlar oldu seda hanım artık koptu bu ne lan sana neoldu böyle diyerek ayaklarına kapandı ne kadar yakışıklı olmuşsun estetik sana çok yaramış sözlerinın üzerine espiriler arda arda geldi.

Reklam
Reklam

Seda hanım son olarak ise Sanatcı oyuncu arkadaşı dostu olan Gökhan Güney'e de başarılar diledi Azarbeycan kanalında hezer tv de program yapmasına çok sevinen sanatcı seda hanım beni çok severler azarbeycan halkı onlara burdan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ve en yakın zamanda ise Gökhan Güney show da olacağınıda söyledi ve programı kapatan sultan Biran önce havaalanına yetişmem gerekiyor konserimiz var diyerek ayrıldı.

PADİŞAHIM ÇOK YAŞA

Kuliste Mustafa Topaloglunu eşi Derya hanımla yakaladık birde ne görelim paşanın eteğini öpüyor ve diyorki paşam sen çok yaşa bizde bu kareyi tabiki kaçırmadık.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz