Pagader, 200 Aileye Gıda Yardımı Yapacak

AĞRI (İHA) – Ağrı Patnos Gazeteciler Derneği’nin (PAGADER), bu yıl Ramazan ayında 200 aileye gıda...

AĞRI (İHA) – Ağrı Patnos Gazeteciler Derneği’nin (PAGADER), bu yıl Ramazan ayında 200 aileye gıda yardımı yapacağı bildirildi.

Açıklamalarda bulunan Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz, derneklerinin yönetim kurulu toplantısında yardım kararı alındığı belirterek, herkesin bu mübarek ayda elini taşın altına koyup bir şeyler yapması gerektiğini söyledi. Yavuz, “2011 yılında kurulan derneğimiz ihtiyaç sahiplerine, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam etmektedir. Ramazan ayında 200 aileye gıda kolisi dağıtmayı hedefliyoruz. Yardımların devam edebilmesi için Patnoslu vatandaşlardan katkı bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Derneklerinin kamu yararına çalışan bir dernek olduğunun da altını çizen Yavuz, işadamları ve ticari faaliyette bulunan firmaların yapacağı yardımların da onların adına dernek çalışanları tarafından dağıtılacağını söyledi. Yavuz, bu konuda kendilerine desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: