PAGADER'den Patnos Devlet Hastanesi Müdürü Yegen'e Ziyaret

Patnos Gazeteciler Derneği (PAGADER) üyeleri, Patnos Devlet Hastanesi Müdürlüğü'ne atanan Alaattin Yegen'i ziyaret etti.

Patnos Gazeteciler Derneği (PAGADER) üyeleri, Patnos Devlet Hastanesi Müdürlüğü'ne atanan Alaattin Yegen'i ziyaret etti.

Başkan Faruk Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Patnos Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini belirterek, herkesin yeni müdür ve hastane yönetimine yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Yavuz, PAGADER olarak bundan sonraki süreçte de hastaneye her türlü destek ve katkıyı sunmak için hazır olduklarını kaydetti.

Patnos Devlet Hastanesi Müdürü Alaattin Yegen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Patnos'un konum itibarıyla diğer bölgelere göre orta bir yerde bulunduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Yegen, amaçlarının ilk aşamada hastanede memnuniyeti sağlamak olduğunu dile getirerek, "Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağız. Daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açık olacağız" diye konuştu.

Muhabir: İdris Emre Savman / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: