Pahalı bilete boş tribün!

Şanlıurfaspor’un 2012-2013 sezonu için bastırdığı kombine biletlerin satışına ligin beşinci haftasında devam ediliyor.

Taraftar ise bilet pahalığından yakınıyor? Ne olacak şimdi? Şanlıurfaspor'un 2012-2013 Sezonu Kombine Kart Satışı özel bir organizasyon koordinasyonunda Ağustos ayı başından İtibaren Balıklıgöl, Haşimiye Meydanı, Sarayönü PTT Önü, Kapaklı Pasajı, Belediye Başkanlığı Önü, Defterdarlık Önü, Emirgan Durağı Yanı, Abide Park Avm İçi, Urfa City Avm İçi ve Karaköprü Fuar Alanında satılamaya başlandı.

TARAFTAR FİYATLARIN PAHALIĞINDAN ŞİKÂYET EDİYOR

Maddi gücü stada giderek maçı izlemeye yetmeyen vatandaşlar konuyla ilgili yapılan haberlerimize yorumlar yağdırarak bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakınarak stadın bu yüzden boş kaldığını ifade ediyor.

Reklam
Reklam

KOMBİNE FİYATLARI

Şanlıurfaspor'un bu yıl kombine bilet için belirlediği fiyat, kale arkası 80 TL, Maraton 150 TL, Numaralı tribün 200 TL, Gold 500 TL. Satış için ilk etapta 15 bin adet kombine bilet basıldı. Bilet satış işlemleri organizasyon pazarlama müdüründen edinilen bilgiye göre, Yaklaşık bir aylık periyotta 5 bine yakın bilet satıldı. Bu sayıya kulüp yöneticilerinin aldıkları biletler de dahil. Bu kadar az satış yapılması hayal kırıklığına yol açtı. İkinci Lig’den Birinci Lig’e çıkan Şanlıurfaspor’a daha çok destek çıkılması bekleniyordu.

YÖNETİCİLERİN “DESTEK VERMEYECEĞİZ” AÇIKLAMASI SATIŞLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Açıklamada, bazı üst düzey yöneticilerin “Şanlıurfaspor’a destek vermeyeceğiz” yönündeki sözlerinin de satışları olumsuz etkilediği, toplumu yönlendirdiği ifade edildi.

KOMBİNE BİLET ALMAK YÜZDE 50 DAHA AVANTAJLI

Öte yandan tek tek bilet almaktansa kombine bilet almanın daha ekonomik olduğu bildirildi. Örneğin, Şanlıurfa’da oynanacak ortalama 17 karşılaşma için 7 liralık kale arkası bilet alan sporsever yıl boyunca 7x17=99 lira ödeyecek ancak kombine bilet aldığında ise sadece 80 lira ödeyecek. Yine Gold Tribün için ise 17x35=595 TL yerine 500 lira ödeyerek 95 liralık ekonomi yapılmış olacak.

Reklam
Reklam

MAÇLARI TRT NAKLEN VERİYOR

Ayrıca bu sezon Şanlıurfaspor'un Maçları Türkiye Radyo Televizyonu’ndan (TRT) yayınlanacak. Bilet satışlarının az olmasındaki bir diğer etmen ise bu duruma bağlanıyor

KULÜP YÖNETİMİ FİYATLARI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRECEK Mİ?

Dün boş tribünler önünde oynanan maçın ardından kulüp yönetiminin fiyatları yeninden gözden geçirip geçirmeyeceğini ise zaman gösterecek. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Geçen yıl GAP Arena’da onbinlerce seyirciyle oynayan takımın bu yıl boş kalan tribünler nedeniyle düşük moralle oynadığı görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: