Pala’dan Kaplan’a Nezaket Ziyareti

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLN’ı...

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLN’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Spor Okulları Federasyonu (TOSF) Başkanı Ayhan Pala, 2014 yılında düzenlenecek olan Okullararası Voleybol Dünya Şampiyonası’na talip olduklarını ve bu şampiyonaya İzmir’in ev sahipliği yapmasını istediklerini söyledi. Pala, şampiyonaya 32 bayan, 32 erkek olmak üzere toplam 64 sporcunun katılacağını belirtti. Söz konusu turnuva için İzmir’in her yönüyle yeterli bir şehir olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

İl Müdürü Metin Kaplan; ‘’İzmir spor organizasyonları açısından tecrübeli bir şehir. Büyük organizasyonlar için tesislerimiz ve personelimiz hazır. İzmir’in spor kültürü olarak gelişmiş bir yapısı var ve bu gibi büyük organizasyonları İzmir olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: