Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar: "19 Mahallemizeçocuk Parkı, Ilçe Merkezine Ise 5 Yeni Park Yapacağız"

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 19 mahalleye çocuk parkı, ilçe merkezine ise 5 yeni park yapacaklarını bildirdi.

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 19 mahalleye çocuk parkı, ilçe merkezine ise 5 yeni park yapacaklarını bildirdi.

Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılı için hazırlanan programda gençlerin daha çok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin içerisinde yer almaları için Ertuğrul Gazi Mahallesinde 6 bin metrekare üzerine kurulu spor salonu tesisleri ile kültür merkezinin temellerini atacaklarını belirtti.

Kadınlara yönelik de Yıldızkent semtimde Hanımlar Çarşısı projesinin olduğunu ifade eden Bulutlar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu projemizin sonuna yaklaştık. Palandöken Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları için halk ile görüşmelere başladık. İkinci etap kentsel dönüşüm çalışması için Yunus Emre Mahallesi Üçküme Evler çevresi için çalışmalara başlandı. Erzurum'da ve ilçemizde bir ilk olacak özel bir park yapıyoruz. Bu parkımızı sadece engelli vatandaşlarımız kullanacak. 19 mahallemize çocuk parkı, ilçe merkezine ise 5 yeni park yapacağız. İlçemizde bulunan mevcut 70 parkımızda bakım, onarım ve çevre düzenlemesi yapacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: