Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, Milli Güreşçi Gör'ü Kabul Etti

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunanistan'dan altın madalyayla dönen milli güreşçi Kenan Gör'ü makamında kabul etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunanistan'dan altın madalyayla dönen milli güreşçi Kenan Gör'ü makamında kabul etti.

Bulutlar, Yunanistan'ın Larissa kentinde yapılan Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvası'nda 120 kiloda altın madalya kazanan başarılı sporcu Gör ile bir süre sohbet etti.

Palandöken Belediyesi'nin her zaman sporun ve sporcuların yanında olduğunu vurgulayan Bulutlar, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiği kadar desteğimizi veriyoruz. Çünkü Palandöken Belediyespor Kulübü'nün bünyesinde olan güreş takımımız bölgenin ve Erzurum'un 1'inci ligde mücadele veren tek takımdır. Bizleri ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Yaklaşık üç yıl önce spor kulübümüzün bünyesine kattığımız güreş takımımız bu zaman içerisinde 39. Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'nda üçüncülük elde etti."

Reklam
Reklam

Bulutlar, Milli Güreşçi Gür'e altın hediye etti.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: