Palandöken Belediyesi, 'bahar Temizliği' Başlattı

Erzurum merkez Palandöken belediyesi, havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte cadde ve sokaklarda 150 personelle...

Erzurum merkez Palandöken belediyesi, havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte cadde ve sokaklarda 150 personelle temizlik çalışması başlattı.

Palandöken Belediyesi Temizlik Daire Başkanlığı ekipleri 17 mahallede temizlik çalışmasına başladı. İlçe merkezindeki mahalle ve sokaklardaki çalışmanın ardından mahalle statüsündeki 19 köyde temizlik çalışmaları devam edecek. Temizlik çalışmaları bir ay içerisinde sonlandırılacak. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ağır kış sezonunu ardından havaların ısınmasıyla birlikte cadde, sokak, köy mahalle, mezarlıklar ile boş arazilerde geniş çaplı bahar temizliği başlattıklarını söyledi. Bulutlar, ilçenin daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir görünüme kavuşması için bütün imkanlarını seferber ettiklerine vurgu yaparak,"Temizlik birimlerimiz tam kapasite ile bahar temizliği çalışmalarına başladı.Yaklaşık 150 personelimizle başlattığımız genel temizlik çalışmamız 1 ay içerisinde tamamlanmış olacak. Çalışmalarımızı ilk etap olarak 17 merkez mahallemizde başlattık. Merkez mahallelerimizin ardından 19 köy mahallemiz de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan temizlik çalışmalarında yaşanabilecek olumsuzlukları belediyeye bildirilmesini isteyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "İlçemizde başlattığımız genel temizlik kapsamında yaşanabilecek olumsuzlukları vatandaşlılarımız mutlaka belediyemize bildirsin. Şayet bizzat vatandaşlarımız olumsuzlukları söylemek istiyorsa buyursun gelsinler kapımız 7 gün 24 saat açık. Ayrıca halk günümüz var haftanın iki günü Pazartesi ve Cuma günleri sabah 9 ile öğle 12 ‘ye kadar devam etmekte taleplerini, sıkıntılarını, olumsuzluklarını ve fikirlerin benimle paylaşabilirler.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: