Palandöken Belediyesi Boksörleri Altın Madalya İçin Şırnak’ta Ringe Çıkıyor

Palandöken Belediyespor Boks Takımı boksörleri Şırnak iline çıkarma yaptı.Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şırnak'ta düzenlenecek olan...

Palandöken Belediyespor Boks Takımı boksörleri Şırnak iline çıkarma yaptı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şırnak'ta düzenlenecek olan şampiyonaya katılan 48 kiloda Doğukan Keteci, 46 kiloda Ahmet Otçu, 52 kiloda Umutcan Bingöl ve 65 kiloda Ahmetcan Bingöl altın madalya sözü verdi.

Palandöken Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 28 Haziran-4 Temmuz tarihlerinde Şırnak’ta düzenlenecek Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'na Palandöken Belediyespor Kulübünün Boks takımından 4 boksörün katılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; ”Palandöken Belediyesi bünyesinde aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Boks Takımımız 2013 yılı için Türkiye Boks Federasyonumuzun faaliyetleri kapsamında Şırnak İlinde düzenlemiş olduğu üst minikler Türkiye Şampiyonasında 48 kiloda Doğukan Keteci, 46 kiloda Ahmet Otçu, 52 kiloda Umutcan Bingöl ve 65 kiloda Ahmetcan Bingöl olmak üzere 4 boksörümüz altın madalya için ringe çıkacak. Boks Takımımızın Milli Antrenör Gürkan Sönmez, gözetiminde Şırnak İline giden sporcularımıza başarılar diliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: