Palandöken Belediyesi Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldı

Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'nın rahat ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.Bayram süresince...

Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'nın rahat ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.
Bayram süresince belediye hizmetlerini aksamadan sürdüreceklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşların belirtilen yerlerde kurbanlarını kesmeleri konusunda uyardı.
Başkan Bulutlar, “Kurban Bayramı'nın huzur ortamında geçmesi ve belediye hizmetlerinin aksamaması için zabıta, fen işleri, temizlik ve park bahçeler müdürlükleri tam mesai yapacaklardır." dedi. Bulutlar, kurban pazar yerlerinin de belirlendiğini hatırlatarak "Yenişehir 1. Marketler Güvendik Alışveriş Merkezi altı, Yunus Emre Mahallesi eski Mal Meydanı, Yunus Emre Mahallesi Üstü Kapalı Abdurrahman Gazi Pazar yeri, Yıldızkent Yıldız Cami yanı pazar yerinden kurbanlık satın alınabilir." diye konuştu.
Kurban Kesim yerleri olarak da Yenişehir 1. Marketler Güvendik Alışveriş Merkezi altı, Osman Bektaş Cami arkası Kayakyolu Çimentocular İ.Ö.O yanı, Yıldızkent Yıldız Cami yanı ve Yunus Emre Mahallesi Üstü Kapalı Abdurrahman Gazi semt pazarlarının belirlendiğine ifade eden Başkan Bulutlar, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda kurbanlarını kesmelerini istiyoruz. Açık alanlarda rastgele kurban kesimine ve atıkların çevreye bırakılmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Açık alanlarda halkımızın et çekimi yapmamalarını ve kötü görüntü sergilememelerini rica ediyoruz. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirirken çevreye karşı daha duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Bayram süresince yine karla mücadele ekiplerimiz her türlü kötü hava şartlarına karşı 24 saat süreyle görevleri başında olacaklardır. Bayram süresince belediyemize ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın 317 05 94 veya 95 numaralı telefonları aramalarını istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz