Palandöken Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

 Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ramazan ayında her yıl olduğu gibi çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ramazan ayında her yıl olduğu gibi çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Palandöken Aile Çay Bahçesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bulutlar, ramazan ayında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ramazan ayında iki ayrı noktada iftar sofrası kuracaklarını ifade eden Bulutlar, şöyle konuştu: "İlçenin iki ayrı noktasında iftar sofrası kuracağız. İlk iftar soframız belediyemiz tarafından çevre düzenlemesi yeni tamamlanmış Yenişehir Müftü Solakzade Camisi bahçesinde ikincisi ise Yıldızkent Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi karşısına kurulacak. İftar sofralarıyla konu komşu iftarda bir araya getirilerek iftar kaynaşması sağlanacak. Böylece Palandöken ilçesin de binlerce vatandaş aynı sofrada iftar açacak. Kimsesiz, yaşlı ve hasta vatandaşların evine sıcak yemek götürme geleneği bu ramazanda da devam edecek. Çeşitli nedenlerle iftar sofralarına gelemeyen kimsesiz, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine sıcak yemek götürülecek. İftar saati gelmeden, ekiplerimiz vatandaşa sıcak yemek taşıyacak. İftar sofralarımızda bir ay boyunca ilk etapta yaklaşık 40 ile 50 bin kişiyi ağırlamak istiyoruz. Evlere yapılacak servislerden ise 250 ile 300 kişinin yararlanmasını umuyoruz." Bulutlar, ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit edilerek, yardım paketlerinin ailelere ulaştırmaya devam edeceklerini ifade etti. Ramazan ayını huzur içerisinde geçirmeyi arzu ettiklerini belirten Bulutlar, "Hasretle beklediğimiz bereket dolu Ramazan ayı programını titizlikle hazırlıyoruz. Bu yıl huzur ve bereket dolu bir ramazan, Palandöken’de yaşanır ilkesiyle Palandöken Aile Çay Bahçesinde program düzenleyeceğiz. Yediden yetmişe bütün hemşehrilerimizin yanı sıra konuk edeceğimiz misafirlerimizin büyük ilgi ve beğenisini kazanacağını umuyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: