Palandöken Kaymakamı'ndan Polise Pasta Jesti

Erzurum merkez Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe...

Erzurum merkez Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline öğle yemeği verdi. Kaymakam Esmer, yemek sonrası 'Polis 168' yazılı yaş pasta keserek, elleriyle polislere yedirdi.

Polis Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli onuruna Palandöken Dağı'ndaki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sosyal tesislerde öğle yemeği verdi. Kaymakam Esmer, daha sonra 168. yıl kuruluş yıl dönümü pastasını İlçe Emniyet Müdürü Suat Özdemir ile birlikte kesti. Esmer, pastanın ilk dilimini ise ilçe Emniyet Müdürü Özdemir'e eliyle ikram etti.

Reklam
Reklam

Pastanın kesilmesinin ardından aralarında İlçe Emniyet Müdürü'nün de bulunduğu 20 polise göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı 'Başarı Belgesi' verildi. Kaymakam Esmer, 10 Nisan Günü, kendi bayramlarında polislerin çalışmasından dolayı söz konusu programı bugüne aldıklarını ifade etti. Toplumun huzur ve güvenliğini özveri ile sağlayan polislere teşekkür eden Kaymakam Esmer, "Yaptığınız kutsal ve onurlu görevden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gücünü yasalardan alan ve milletinin emrinde olan polis teşkilatımızın güzide mensuplarının 168. kuruluş yıl dönümlerini tebrik ediyor, esenlikler diliyorum." dedi. Polislerin onuruna düzenlenen öğle yemeğine ilçe merkez mahalle ve köy muhtarları da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: