Palandöken’de Ramazan Coşkusu Sürüyor

Palandöken Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikleri büyük bir heyecan ve coşkuyla...

Palandöken Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikleri büyük bir heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

Palandöken Belediyesinin işletmesin de olan Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesinde teravih namazı sonrasında başlayan Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde yapılan programlara Ali Turan, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar ve Selçuk İçoğlu’nun katıldığı program da Kuran-ı Kerim, Sohbet, Tasavvuf ve Semazen, Dadaşın Gönül Sesi Derneğini seslendirdiği eserler ile Burak Akçil’in Tasavvuf Halk Müziği, Aşık Rahmi Sağlam ve İhsan Yavuzer’in derlemeleri, Sedat Uçan ile Semazen ve Erzurum’un sevilen sanatçısı Fetih Siverekli ile halk müziği konserleriyle Palandökenliler doya doya Ramazan gecelerini yaşıyorlar.

Reklam
Reklam

“PALANDÖKEN DE HUZUR İÇERİSİN DE BİR RAMAZAN YAŞIYORUZ”

Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesindeki Ramazan etkinlikler gecesi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Öncelikle idrak etiğimiz ayların en bereketlisi ve en hayırlısı olan bu mübarek Ramazan ayda birlik ve beraberlik diliyorum. Ramazan ayının manevi huzur ve sükûnetine yakışır bir ay olması için insanları kaynaştırma ve dayanışmasını sağlamak amacıyla böyle bir sosyal, kültür ve sanatsal etkinlik yaptık. Ramazan ayını maneviyatına uygun aynı zaman dada dolu dolu geçirmek adına Kültür Müdürlüğümüz bir program organize etti. Bu programımızın içerisin de maneviyatımızı güçlendirecek huzur içerisin de dört gün boyunca Ali Turan, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar ve Selçuk İçoğlu’nun Kuran-ı Kerim dinletisi, Sohbetler, Tasavvuf ve Semazen ekibi bizimle olacak. Yine iki gün Dadaşın Gönül Sesi Derneğini seslendirdiği eserler yer alacak. Genç bir sanatçımız olan Burak Akçil’in dört gün Tasavvuf Halk Müziği seslendirecek. İki gün Aşık Rahmi Sağlam ve İhsan Yavuzer olacak, bir gün Sedat Uçan ile Semazen ve iki gün boyunca Erzurum’un sevilen sanatçısı Fetih Siverekli ile halk müziği konserleriyle ilçe halkına unutulmaz huzurlu ve sükunet içerisinde ramazan geceler yaşatılacak. Şuanda programımız tüm renkleriyle dolu dolu bir şekilde devam ediyor. Bu etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: