Palandöken'in Boksorleri Zirvede…

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen Bölge...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen Bölge Şampiyonasına Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı damgasını vurdu.

Erzurum'da ve bölgede faaliyet gösteren birçok spor kulübünden yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile Palandöken Spor Salonu'nda yapılan ve üç gün süren Bölge Şampiyonasında Palandöken Belediye Spor Kulübünün Boks Takımı 4 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Oldukça çekişmeli müsabakalara sahne olan Bölge Şampiyonasında Palandöken Belediyespor'dan Ahmetcan Bingöl, Semih Sarı, Ahmet Otcu ve Oguzhan Kaygusuz birincilik kürsüsüne çıkarken Umutcan Bingöl, Ramazan Kırmızıgül ve Alihan Ertürk ikinci ve Gökhan Kılıç ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Reklam
Reklam

BAŞARIMIZIN MİMARI BAŞKAN BULUTLAR

Alınan Başarının disiplinli, çok çalışmayla ve sunulan imkânların baş mimarı ile geldiğini söyleyen Palandöken Belediyesi Spor Kulübü ve Boks Milli Takımı Antrenörü Gürkan Sönmez," Boks takımımızın alt yapısında şu anda 50 sporcu bulunuyor. Bu sporcularımıza tüm imkânları spora ve sporcuya önem veren ellerini üzerimizden eksik etmeyen Palandöken Belediye Başkanı Sayın Orhan Bulutlardır. Yani Başarımızın baş mimarıdır. Önümüzdeki ayda yapılacak olan Türkiye Şampiyonluğu için sıkı bir çalışma programı düzenledik inşallah başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz.

GELECEK NESİLLERE YATIRIM YAPIYORUZ

Palandöken Belediyesi gelecek nesillerin sağlıklı, akılı ve çevik olmaları için yatırım yaptıklarını ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Ertuğrul Gazi Mahallesin de çok amaçlı kapalı spor salonu ve kültür merkezi yapıyoruz. Öncelikle bu tesisimiz ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Sporcularımız artık kendilerine ait kapalı spor salonu da çalışmalarını yürütecek. İlçe halkımızın gençleri ise bu salondan istedikleri gibi faydalanacak. Ayrıca belediyemizce düzenlenen meslek edindirme, sosyal içerikli kurslarımızı ve kültürel faaliyetlerimizi yine bu projemizin içerisinde yer alan kültür merkezimizde yapılacak. İlçemizde eksikliği hissedilen bir açığımızı bu hizmetimizle kapanmış olacak. Takımlarımızdan başarı geldikçe bizler de emeğimizin boşa gitmediğini görüyor ve geleceğe daha güvenle ve umutla bakıyoruz. Gençlerimizin bu başarısı bizleri ziyadesiyle sevindirmiş ve mutlu etmiştir. Başarılarından dolayı Boks Takımımızın tüm fertlerini kutluyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: