Palandökenli boksörler başarılara yumruk attı

Doğu Anadolu Bölge 1. Lig Boks Şampiyonası'nda Palandöken Belediyesi Boks Takım üç birincilik, iki de...

Doğu Anadolu Bölge 1. Lig Boks Şampiyonası'nda Palandöken Belediyesi Boks Takım üç birincilik, iki de ikincilik elde etti.

Bölgeden 17 kulübün, 100 sporcuyla katıldığı boks turnuvasında Palandökenli sporcular başarı sonuçlar elde etti. 52 kiloda Burak Korkmaz, 56 kiloda Buğra Atmaca, 91 kiloda Fatih Sultan Aygün birincilik kürsüsüne çıktı. Aynı turnuvada, 46 kiloda Furkan Öyet ve 64 kiloda Emre Kuzgun bölge ikinciliği elde etti. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2 yıl önce yeniden yapılandırılan boks takımının büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Başkan Bulutlar, kulüp bünyesinde başarılı boksörlerin bulunduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Bulutlar, “Kulüp bünyemizde gelecek vadeden birbirinden yetenekli sporcularımız var. Sporculara gerekli alt yapıyı oluşturma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Her zaman dediğimiz gibi spora ve sporcuya tam destek olacağız. Gençlerimizi kötü ortamlardan ve kötü alışkanlıklar dan uzak tutmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz için fedakarlıklardan kaçınmayacağız. Geleceğimiz olan gençlerimiz için sağlıklı ve temiz ortamlar oluşturmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz