Palgaz Dilovası’na Şube Açıyor

Palgaz, ilçeye şube açarak vatandaşların ayağına hizmeti getirme kararı ilçede sevinçle karşılandı.

Dilovası Bağdat Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Palgaz, abonelik, tahsilât, gaz açma- kapama ve tüm hizmetlerin görülebileceği bir merkez olacak.

Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın girişimleri ve yoğun gayretleriyle açılacak olan PALGAZ Şubesinin önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak. Belediye Başkanı Cemil Yaman, önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak olan PALGAZ Dilovası Şubesini ziyaret ederek Palgaz’ın Gebze Müdürü Ertan Köksal ve Müdür Yardımcısı Özlem Demir çelik’ten bilgiler aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı M.Fatih Dikici’nin de hazır bulunduğu ziyarette Palgaz Gebze Müdürü Ertan Köksal yaptığı açıklamada Palgaz aboneleri ve abonelik işlemleri yapmak isteyen herkes burada tüm hizmetleri alabilecek. Artık fatura tahsilâttan tutun abone müracaat ve gaz bağlamaya kadar tüm iş ve işlemler ivedilikle yerine getirilecektir. Halkımızın ayağına kadar getirdiğimiz bu hizmetin yerine getirilmesi için PALGAZ olarak her türlü bilgi işlemle ilgi altyapıyı sağladık. Amacımız ilçenin tamamına doğalgaz hizmetini götürerek vatandaşlarımızın doğalgazı kullanmalarını sağlamaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Cemil Yaman’da ilçede doğalgazın yaygınlaştırılması ve tüm konutlarda vatandaşlarımızın kullanımını sağlamak için ana cadde ve arterler dışında Cumhuriyet Mahallemiz, Diliskelesi Mahallemiz, Mimarsinan, Turgut Özal ve Orhangazi, Kayapınar mahalleleri ile Tavşancıl’da sokaklara doğalgaz şebekesinin döşenmesi sağlanacaktır. Palgaz’ın ilçemize şube açması vatandaşlarımızın artık hizmet ayağına kadar gelmesini sağlamıştır. Önümüzdeki günlerde resmi açılışla birlikte vatandaşlarımız hizmeti artık burada alacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz