Palma d’Oro'da Sınırsız Eğlence

Palma d’Oro yeni yılı büyülü palmiye ağacının altında karşılıyor.

Bağdat Caddesi'nin en şık mekânlarından Palma d'Oro'da yeni yılın simgesi çam ağacının yerini mekâna ismini veren bahçesindeki dev palmiye ağacı alacak. Bu özel yılbaşı ağacı 2009'a Palma d'Oro'da merhaba diyecekler için sürpriz hediyeler ile süslenecek. İtalyan mutfağının yanı sıra dünya mutfağından pek çok faklı lezzeti misafirlerine sunan Palma d'Oro seçkin misafirlerine yılbaşı için çok özel bir mönü oluşturdu. Palma d'Oro'daki farklılıklar ve sürprizler yalnızca bunlarla sınırlı olmayacak. Canlı müzik, havai fişekler ve lezzet festivali sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek.

Reklam
Reklam

Bağdat Caddesi'nin nostaljik ve modern atmosferini bir arada yaşatan Palma d'Oro'nın mekanı aslına uygun restore edilmiş tarihi bir köşk. Adını ise 36 yıl önce bahçesine dikilmiş dev bir palmiyeden almakta. İtalyan lezzetlerinin ön planda olduğu mekânın bir diğer özelliği de zengin ve iddialı bir şarap kavına sahip olması… Palma d'Oro, bu yıl da yeni yılı özel yılbaşı ağacından mönüsüne kadar çok farklı ve yepyeni bir konsept ile karşılıyor. Çam ağacı yerine konukları için altında sürpriz hediyelerin yer aldığı mekâna adını veren büyülü palmiye ağacı ve muhteşem mönüsüyle dikkat çeken Palma d'Oro, İtalyan mutfağından vazgeçemeyenleri yeni yılda bir araya getirecek.

Palma d'Oro'nun yılbaşı mönüsü bu yıl da oldukça zengin. Gecenin açılışı kruton ve hafif tereyağı ile servis edilen nefis düğün çorbası ile yapılacak. Yılbaşı kutlaması canlı müzik eşliğinde zengin başlangıç tabağı ve ara sıcakların ardından; ana yemek, meyve, tatlı ve sınırsız yerli içki ikramı ve havai fişek gösterisi ile 2009'un ilk saatlerine kadar devam edecek. Canlı müziğin ardından Dj. Çağlar'ın muhteşem performansıyla sabaha kadar sürecek bu unutulmaz gecenin kişi başı fiyatı ise 165 YTL. 2009'a girdiğiniz ilk dakikalarda Palma d'Oro'nun yılbaşı için özel olarak süslediği yılbaşı ağacından hediyelerinizi almayı unutmayın…

Reklam
Reklam

Telefon: (216) 363 21 10

Adres: Kazım Özalp Sok. No:50 / Şaşkınbakkal - Suadiye/IST