Pamuk: "ak Parti Halka Hizmette Hiçbir Bahane Tanımıyor"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "AK Parti halka hizmette hiçbir bahane tanımıyor ve...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "AK Parti halka hizmette hiçbir bahane tanımıyor ve hiçbir engele takılmıyor. Başbakanımız, dünyadaki tüm mazlum milletlerin umudu ve Türkiye mazlumların savunma cephesidir" dedi.

Seyhan Bölge Başkanları toplantısında konuşan Pamuk, “AK Parti üye sayısı, 8,5 milyon ve aldığımız oy 21,5 milyondur. Başbakanımız 76 milyona karşı mesul olmanın bilinciyle hareket etmektedir. 76 milyonun emanetini omuzlarında taşıyan, başbakanımızın tek hedefi millete hizmettir. Millete hizmet yolunda zorluğa göğüs gererek fedakarlık yapan büyük usta Recep Tayyip Erdoğan, 24 saatini, sadece ve sadece millete hizmetle geçirmektedir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Millete hizmet yolunda hiçbir mazeret tanımadıklarını belirten Pamuk, şöyle devam etti:

“Halka hizmette hiçbir bahane tanımıyoruz ve hiçbir engele takılmıyoruz. Mazeret ve bahanesi olanlar üretken olamazlar. Tereddüt göstermeden, kibir ve gurur yapmadan herkese yol açıyoruz ve iletişim kanallarımızı açık tutuyoruz. Boşa geçirecek tek bir saniyemiz yok. Boşa geçirdiğimiz her bir saniyenin hesabının bize sorulacağı idrakinden uzaklaşmadık ve uzaklaşmayacağız.”

Halkın, tahrik siyasetinden hiç hazzetmediğini söyleyen Pamuk, “AK Parti, siyaseti hizmet yoluyla yaparken, rakiplerimiz, siyaseti sembollerle, sloganlarla, iftira, itham ve tahriklerle yapmaya çalışıyorlar. Halkımız siyasetçiden, bölücü, ayrıştırıcı, parçalayıcı bir dil değil, birleştirici, bütünleştirici, kucaklaştırıcı bir dil bekliyor. Milletimiz siyasetçiden, kırıcı, kaba ve edep dışı bir dil değil, gönüller yapıcı ve gönülleri fethedici bir dil bekliyor” ifadelerini kullandı.

Başbakanın, dünyadaki tüm mazlum milletlerin umudu ve Türkiye’nin tüm mazlum milletlerin savunma cephesi olduğunu söyleyen Pamuk, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

“Gençliğimiz milletimizin enerjisi, gücü ve geleceğidir. Şayet gençler milli, manevi değer, kültür ve bilgilerden mahrum bırakılırsa; o zaman sapık fikirlere yönelmeye; alkol ve uyuşturucu kullanmaya müsait hale gelirler. Gençlerimiz böyle kötü olan olumsuz davranışlardan korunmak için; hayatı sevip geleceğe ümitle bakmalı, dini ve milli değerlerine inanmalı, güvenmeli ve yaşamalıdır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz