Pamuk: “ak Parti Türkiye’de Siyaset İklimini Ilıman Bir Kuşağa Çevirdi”

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, AK Parti’in Türkiye’de siyaset iklimini ılıman bir kuşağa...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, AK Parti’in Türkiye’de siyaset iklimini ılıman bir kuşağa çevirdiğini belirterek, “Vatandaş tam bilgilidir, sezgisi de bilgisinin üstündedir” dedi.

Pamuk, yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana, halkın tüm kesimlerini kapsayan çalışmalar yaptıklarını ve herkesimin siyasi fikrini çok rahatlıkla beyan ettiğini belirtti. Özellikle her siyasi görüşe mensup insanlarla içli dışlı olan esnafın hiçbir çekincesi olmadan müşterilerinin yanında siyasi fikrini açıkladığını ve AK Parti'ye üye oldukların söyleyen Pamuk, özlenen demokratik ortamın da bu olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Kimsenin kimseyi kınamadan ve çekişmeden ülkenin kaderi ile ilgili siyasi görüşünü ve duruşunu açıklayabilmesinin çok önemli bir aşama olduğunu söyleyen Pamuk, “Bundan dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar ve müteşekkiriz” dedi.

Halkla kurdukları diyaloglarda, vatandaşın her şeyi bildiğini ve takip ettiğini vurgulayan Pamuk, “Vatandaş tam bilgilidir, sezgisi de bilgisinin üstündedir” diye konuştu.

Türkiye'de bir 'kitle partisi' olmanın en önemli şartının, halkın taleplerinin gerisine düşmemek olduğunu aktaran Pamuk, şunları kaydetti:

“Biz kendi temennilerimiz yerine halkımızın sorunlarını dinliyor ve onları çözüyoruz. Gelinen noktada, AK Parti büyük reformlara imza atmıştır, büyük bir demokrasi mücadelesi vermiştir ve halkın kucakladığı AK Parti her seçimden büyüyerek çıkmıştır. AK Parti ekonomide kalkınma ve eşitlik, siyasette demokratik ve özgürlükçü yaklaşımlar, sosyal hayatta birleştirici ve bütünleştirici bir rota izlemiştir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de aynı rotada başarılarımıza yenilerini katarak büyüyeceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz