Pamuk: "halkın İradesine Karşı Koyan Mhp Ve Chp, Mumcu İle Ağar'ı İyi Hatırlasın"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Halkın iradesine karşı koyan MHP ve CHP, Erkan...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Halkın iradesine karşı koyan MHP ve CHP, Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar'ı iyi hatırlasın" dedi.

Sümer Mahallesi esnafını ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Pamuk, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimiz için en hayırlı olanı yapıyor. Ancak işi şer ve husumet olanlar bu hayırlı hizmetlerin gerçekleşmemesi için çaba içindeler. Milletin feraseti bunların yalanlarını en geç 24 saat içinde bertaraf ediyor” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu millet tehditlerle dolduruşa gelen bir topluluk değildir. Bu millet kimin hayırlı yolda olduğunu görüyor'' sözlerine atıfta bulunan Pamuk, “AK Parti, borçlanma faizini yüzde 63’ten yüzde 6’ya indirdi ve enflasyonu kalıcı bir şekilde tek haneye indirdi. Merkez Bankası döviz rezervini 127 milyar dolara çıkardı. Buna ödenmiş borçları ve yapılan yatırımları da eklersek Türkiye’nin ne kadar büyük bir hamle yaptığını daha iyi görürüz. Halkımız bu gidişattan memnun, ancak gecelik faizi yüzde 7500’lere çıkaran ve bir gecede bankaların kasalarını boşaltanlar rahatsız” dedi.

Reklam
Reklam

Geçmişte devleti batıran ve devletin kasasını boşaltanların da bunun hesabını vermesi gerektiğini söyleyen Pamuk, "Büyük yalanı ortaya koymak durumundayız. Birileri hukuki boşluklardan istifade etmeye çalışıyorsa, unutmasın ki hukuki boşluğu olmayan bir şey var, o da milletin iradesidir. Seyhan’da sokak sokak geziyoruz. Halkımız her şeyin bilincinde ve hükümetimizi destekliyor. Özellikle çözüm sürecinin çok iyi desteklendiğini görüyoruz. Halkın iradesine karşı koyan MHP ve CHP, Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar'ı iyi hatırlasın diyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz