"Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler"den Güvenlik Dersi

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Güvenli Yaşam Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, "Pamuk Prenses ve Yedi

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Güvenli Yaşam Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı oyun Boyabatlı öğrencilerle buluşturuldu.

Tiyatro Kulübü öğrencileri ve Toplum Destekli Polislerin rol aldığı oyun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Sinop Üniversitesi, Telvin Spor ve Sanat Derneği ve Gülbahar Karaduman'ın desteği ile Boyabat Endüstri Meslek Lisesi salonunda ilkokul birinci sınıfta eğitim gören 300 öğrenciye sahnelendi.

Reklam
Reklam

Oyunda öğrencilere, "tanımadıkları kişilerce verilen yiyecek ve içecekleri almamaları, sağlıklı beslenme ve kapının 'kim o' demeden açılmaması" konularında mesajlar verildi.

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: