Pamuk: "siyasetimizin Amacı; İnsanın Huzuru Ve Refahıdır"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Halk için de olsa halka rağmen ve halka...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Halk için de olsa halka rağmen ve halka karşı başarmak mümkün değildir" dedi.

Teşkilat çalışmaları ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapan Pamuk, herkesin iktidarının geçici halkın iktidarının ise sürekli olduğunu belirterek, "Halk için de olsa halka rağmen ve halka karşı başarmak mümkün değildir. AK Parti, elitlerin yönünü belirleyemediği, seçkinlerin rotasını çizemediği, çetelerin sirayet edemediği, bir partidir. AK Parti de, her şeyin temeli insandır. Siyasetimizin amacı; insanın huzuru ve refahıdır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en büyük değişim ve dönüşüm hareketinin mensupları olarak, halkın içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil etmenin, kendilerine itibar ve şeref kazandırdığını ifade eden Pamuk. "Biz bu harekete mensup olmaktan şeref duyuyoruz. Herkesi bu büyük harekete girmeye davet ediyoruz" dedi.

Siyasetin merkezinde halkın olması gerektiğini söyleyen Pamuk şöyle devam etti:

“Halka rağmencilik ve ipotekli siyaset devri bitmiştir. Kendi vatandaşını memnun etmeyen bir sistemin başarılı olması mümkün değil. Halka rağmen yapanların iktidarı başarısızlığa mahkumdur. Biz tüm icraatlarımızı yapmadan önce ve yaptıktan sonra halka soruyoruz. Çünkü bir şeyin yapılmasına ve yapıldıktan sonra başarısına halk karar verir."

Türkiye’nin doğudan batıya, üzerinde yaşayan her vatandaşının düşüncesini temsil eden bir parlamenter sistem ile yönetildiğini vurgulayan Pamuk, şunları kaydetti:

"Türkiye geçmişiyle yüzleşebildiği ölçüde daha demokratik ve daha özgürlükçü olacaktır. Sivil, özgürlükçü, katılımcı ve adil bir anayasa da halkın talepleri arasındadır. Ülkesi ve milleti adına siyaset yapamayan partiler, mahallelinin camlarını çocuklara kırdırıp, mahalleye cam satmaya çalışanlar gibidir. Artık halkımız taş atana da, taş attırana da prim vermiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz