Pamuk: "terör, Türkiye'nin Ayaklarına Bağlanmış Bir Prangadır"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, “Terör, Türkiye'nin ayaklarına bağlanmış bir prangadır. Çözüm süreci,...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, “Terör, Türkiye'nin ayaklarına bağlanmış bir prangadır. Çözüm süreci, Türkiye'nin ayağındaki bu prangaların çözülmesidir” dedi.

Pamuk, 59. Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, terör yüzünden Türkiye’nin kaynaklarının boşa harcandığını belirterek, “Terörle mücadeleye aktarılan kaynak işsizliğe ve istihdama ayrılmalıdır. Akan kan durursa Türkiye’yi kimse tutamaz. Terör biterse, Türkiye boş ve gereksiz meselelerle uğraşacağına daha önemli meselelere kafa yoracak ve çaba harcayacaktır. Halk milli birlik ve kardeşlik içinde yaşamak istiyor. Tüm sosyal, kültürel, etnik ve dini unsurların mutlu olması lazım. Herkesin ve her kesimin haklarının yasal güvence altına alındığı bir Türkiye büyük bir sıçrama yaparak dünyada hak ettiği yeri alır. Bu süreç içeride ve dışarıda ülkenin itibarını arttırır" dedi.

Reklam
Reklam

Kendi evinde huzur ve barışı sağlayamayanların dünyaya huzur ve barış veremeyeceğini ifade eden Pamuk, şöyle devam etti:

“Gelinen noktada toplumun her kesimi aynı kanaatte birleşmiştir. Tereddüdü veya bilgisi eksik olanların da fitne ve fesat odaklarına fırsat verilmeden, aydınlatılması ve bilgilendirilmesi lazım. Akil insanlar çalışması bu anlamda önemli bir boşluğu doldurmakta ve isabetli bir çalışma olmaktadır. Halkın desteğini alan bu çalışma ve çabalar olumlu sonuçlanacaktır.”

Türkiye’nin vazgeçilmez değerlerinin belli olduğunu ve hükümetin bunlardan asla taviz vermediğini söyleyen Pamuk, “Başbakanımız, milletin değerleriyle bağdaşmayan hiçbir şeye olumlu bakmamaktadır. AK Parti'nin tek derdi, milletimizi içinde bulunduğu dertten çekip çıkarmaktır. Güçlü bir siyasi ve ekonomik yapı, güçlü bir kültürel hayatı da gerekli kılmaktadır. Başbakanımız, milletimiz için en hayırlı olanı yapıyor. AK Parti ile birlikte siyaset artık şahsi menfaatleri takip ederek 'iş bitiren' değil, topyekün 'millete hizmet' eden bir kurum olmuştur. Milliyetçilik lafla değil, milletine hizmet ve değerlerine hürmetle olur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: