Pamukbank için son gün

İSTANBUL (İHA) - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Pamukbank'ın satışı için açılan ihalede teklif verme süresi, bugün sona eriyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 19 Haziran tarihli kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Pamukbank'ın satışına ilişkin çalışmalar sürüyor. 29 Haziran'da satış süreci başlatılan Pamukbank'la ilgilenen yatırımcılardan 19 Temmuz tarihine kadar başvuruları alınmıştı.

BDDK, 6 Ağustos'a kadar yaptığı değerlendirmelerde, başvuruları geçerli bulunarak banka nezdinde inceleme yapmasına izin verilecek yatırımcıları saptamıştı. Buna göre, dört yatırımcının başvurusu kabul edilerek gizlilik anlaşmaları imzalandı ve yatırımcılara 27 Eylül tarihine kadar bankada inceleme yapma olanağı tanındı.

Reklam
Reklam

Satış sürecine ilişkin takvim devam ederken, hazırlanan ilk programdaki teklif verme süresi bugün son eriyor. Bankayla ilgilenen yatırımcıların tekliflerini yarın mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na sunması gerekiyor.