Pamukkale Üniversitesi, Akhisar Yolcusu

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Üniversitesi, deplasmanda Akhisar Belediye ile yapacağı karşılaşma için yarın Manisa'ya gidecek. 

DENİZLİ - Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Üniversitesi, deplasmanda Akhisar Belediye ile yapacağı karşılaşma için yarın Manisa'ya gidecek. Pamukkale Üniversitesi, ligde dün oynadığı ve galibiyetle ayrıldığı Büyükçekmece Basketbol maçının ardından 30 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Ligde Büyükçekmece Basketbol maçıyla 10. haftada 5. galibiyetine ulaşan Pamukkale Üniversitesi, günü ağırlık ve teknik çalışmayla geçirdi. Sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Osiris Eldridge'ın dışında eksiği bulunmayan Pamukkale Üniversitesi, yarın öğle saatlerinde otobüsle Manisa'ya hareket edecek. Pamukkale Üniversitesinin, daha önce deplasmanda oynadığı 4 maçı da kaybetmesine karşın, ligde 7 galibiyetle üçüncü sırada bulunan Akhisar Belediyesi, evinde bugüne kadar oynadığı 5 maçtan 4'ünü kazanmayı başardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: