Pamukoğlu: "PKK misyonunu tamamladı"

KAYSERİ (İHA) - Emekli Tümgeneral ve Yazar Osman Pamukoğlu, Erciyes Üniversitesi İnşaat Kulübünün davetlisi olarak Kayseri'ye geldi. Sabancı Kültür Sitesinde öğrencilerle bir araya gelen Pamukoğlu, PKK terör örgütünün geldiği son noktayı değerlendirdi. Pamukoğlu, PKK'nın misyonunu tamamladığını ve eli silahlı siyasi bir örgüt haline geldiğini söyledi.

Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Türkiye'deki önemli sorunların başında cehalet, fakirlik ve yoksulluğun geldiğini söyledi. Bunlar halledilmeden ülkenin başarılı olmayacağını vurgulayan Pamukoğlu, terör örgütü PKK ile ilgili bir değerlendirmede bulundu. Osman Pamukoğlu, bu saatten sonra dağa çıkıp PKK terör örgütünü vurmanın bir anlamı olmadığını belirtti ve "PKK'nın misyonunu tamamlayarak eli silahlı siyasi bir örgüte dönüştüğünü" söyledi.

Reklam
Reklam

Konferansta gençlere seslenen Pamukoğlu "Bilgisayar başında fazla oturmayın, çünkü bilgisayar sizlerin heyecanını ve coşkusunu önlüyor. Ülke gündemini takip edin" dedi.