Pamuk'tan lösemili çocuklara ziyaret

Kasım Pamuk tedavi gören lösemi hastalarını ziyaret etti.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastalarını ziyaret etti.

İlk olarak Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova’yı makamında ziyaret eden Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri, yeni görevini tebrik ettiler ve başarı dilediler. Ziyaretlerinde ki amaçlarının, hastalara moral vermek ve sıkıntılarına ortak olmak olduğunu kaydeden Pamuk,”Başbakanımızın kimselerin kimi olacağız misyonu gereği, bizlerde teşkilatımız olarak bir köprü vazifesi görüp bu misyonu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz de sıkıntısı ve sorunları olan vatandaşlarımıza imkanlarımız nispetince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer bizim dışımızda bir şeyse ilgili mercilere ulaşmasında yardımcı oluyoruz. Düzenli olarak hasta ziyaretleri yapıyoruz, elimizden geldiğince de onlara yardımcı olmaya, sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Yeşim TAŞOVA, hedeflerinin bilgi ve teknoloji kullanımı ile sağlık hizmetlerinin sunumunda referans gösterilen bir güce ulaşmak ve sağlık hizmetlerinde tercih edilen bir marka oluşturmak olduğunu belirtti. ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin bölgenin en büyük sağlık kuruluşu olduğunun altını çizen Taşova şöyle devam etti: ”Yüzde 70 doluluk oranıyla çalışıyoruz. Hastanemizde gerekli olan tüm tıbbi donanım ise mevcuttur. Şu an itibariyle 1200 hasta yatağı, 200’ün üzerinde yoğun bakım yatağı ile sağlık hizmetimiz devam etmekte. Hastanemiz olarak sağlıkta büyük bir marka olma yolunda iddialıyız.”

Daha sonra Çocuk Onkoloji Bölümü’ne geçen Pamuk ve Yönetim Kurulu üyeleri Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Cem Kaan PARSAK eşlik etti ve lösemi hastası çocuklar hakkında bilgi verdi. Buradaki hastaları ziyaret eden Pamuk ve beraberindekiler yanlarında getirdikleri hediyeleri hasta çocuklara vererek, “bu sayede bir nebzede olsa çocuklarımızın mutlu olmalarını istiyoruz” dediler. Pamuk, “Hastalarımız ile ilgili üzerimize düşeni yapmaya; sorunları ve sıkıntıları noktasında elimizden ne geliyorsa hastalarımıza yardımcı olmaya hazırız “ diye konuştu. Ziyaretin ardından İyilik ve şifa dileklerini iletip servisten ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: