Panayır 210 Hektarlık Alana, Yaklaşık 500'e Yakın Stant Kuruldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde gelenekselleşen ve bu yıl 80'incisi düzenlenen "Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı" kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde gelenekselleşen ve bu yıl 80'incisi düzenlenen "Simav Ticaret ve Eğlence Panayırı" kapılarını ziyaretçilere açtı.

Leylekkürü mevkisinde kurulan panayırın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kasım Karahan, panayırın Simav'a canlık getireceğini ve bu canlılığında berekete dönüşeceğini söyledi.

Panayıra, ilçe merkez, çevre ilçeler ve çevre illerden yaklaşık 500'e yakın işletmecinin stant kurduğunu Belirten Karahan, şunları konuştu:

"Simav Panayırı 80. kez kapılarını açtı. Bu süreçte görev alan yaklaşık 20 belediye başkanı, panayırı kurduğumuz Leylekkürü mevkisinin yeşil alan kalabilmesi mücadele etti. Leylekkürü'nün yılın 365 günü halkın hizmetinde olması için yatırımlarımıza başladık. Cumartesi, Pazar günleri Eynal'ı dolduran insanlarımıza yeni bir alternatif olarak bu alanı hazırlıyoruz. Su parkı, lokantası, kafeteryası ve çeşitli tesisleriyle Leylekkürü önümüzdeki panayıra kadar tamamlanacak. 10 günlük panayır süresince her akşam halka açık yöresel sanatçıların konserleri ve 4 Eylül'de Mustafa Ceceli ücretsiz halk konseri, halkımızın hoşça vakit geçirmeleri için yaptığımız programlar arasında."

Reklam
Reklam

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal'da görevi süresince ilk kez panayıra denk geldiğini belirterek, "Belediye başkanıyla, kaymakamıyla ve diğer kurumlarıyla bizler halka hizmet için varız." dedi.

Açılış törenin sonunda, Eynal Kaplıcaları Mehteran Musikisi Derneği Mehter Takımı da bir konser verirken, panayır, 5 Eylül'e kadar vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: