Panayır Yatırımları Tam Gaz

Kütahya Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan bu yıl 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü başlayıp 5...

Kütahya Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan bu yıl 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü başlayıp 5 Eylül 2012 Çarşamba günü sona erecek 10 günlük panayır için Belediye olarak 190 dekarlık Leylekkürü mevkiindeki yeşil alanda başlattıkları sosyal, kültürel ve sportif amaçlı yatırımların etkinliklere renk katacağını bildirdi.

Panayır alanına Türkiye’nin sayılı büyük il ve ilçelerinde bulunan ışıkların dans ettiği görsel bir zenginliğe sahip fıskiyeli havuzun yanı sıra Simav halkının panayır haricindeki diğer günlerde de yararlanabileceği geniş kapsamlı çok amaçlı bir restoran, bunlara ilaveten dört mevsim 12 ay 365 gün vatandaşların eş, dost, çocukları ile samimi bir ortamda gönül rahatlığında oturup çay, kahve içebilecekleri çağdaş bir kafeterya, belediye hizmet binası yaptıklarını, bunlardan kafeterya dışındakileri panayırın açılış tarihine yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlara rahat bir gezinti alanı oluşturmak ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla elektrik hatlarının yeraltına alınacağını ifade eden Başkan Karahan, “Elektrik hatlarının yeraltına alınması için ihalemiz tamamlandı. Bunun yanında yıllardır el atılmamış kanalizasyon hattımızı da değiştiriyoruz. İçme suyu hatlarımızı da günün koşullarına uygun hale getirip yenileyeceğiz. En önemlisi de derme çatma seyyar barakalar yerine göze hoş gelen sağlam ve her türlü darbelere dayanıklı göze hoş gelen barakalar yapılarak esnafların hizmetine sunacağız” dedi.

Yapılan yatırımlar sayesinde panayır alanının eskiden olduğu gibi yılın sadece 10 günü vatandaşa hizmet yerine 4 mevsim 12 ay 365 gün vatandaşa hizmet sunacağını dile getiren Başkan Karahan, “Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar sayesinde panayır alanımız sosyal, kültürel ve sportif amaçlı hizmetlerin yanı sıra aynı zamanda herhangi bir afet anında vatandaşın topluca barınabileceği modern bir alan haline gelecek. Bunun yanında panayır alanında ayrıca sabit bir mini luna parkımız olacak. Çocuklarımız ve gençlerimizin yanı sıra çoluk çocuk aile ortamında gönüllerince eğlenmek isteyen vatandaşlarımız artık eskisi gibi panayır zamanını beklemeyecek. Luna Parkımızdaki günün koşullarına uygun oyuncaklardan istediği zaman yararlanabilecek. Leylekkürü artık Simav halkı için modern bir park ve piknik yeri haline dönüşecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Panayır alanındaki yatırımların bunlarla sınırlı olmadığına vurgu yapan Başkan Karahan, “Panayır alanımızın sağ kısmında futbol, voleybol ve basket sahalarımız, yürüyüş parkurlarımız, bünyesinde spor ve jimnastik aletlerinin yer aldığı spor kompleksimiz de olacak” şeklinde konuştu.

Simavda yaptıkları yatırımların bazılarını rahatsız ettiğini dile getiren Başkan Karahan, “Bazılarının yatırımlarımızdan rahatsız olması bir şey ifade etmez. Biz yolumuza devam ediyoruz. Simav’ı yaşanabilir bir kente dönüştürmeye kararlıyız. Panayır alanımızdaki asıl görsellik gelecek yıl tamamlanacak yatırımlarla ortaya çıkacak. Simav modern ve çağdaş bir kent kimliğine bürünecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: