Pancar Ekicileri Kooperatifi Ile Denizbank Işbirliği

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi ile Denizbank arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi ile Denizbank arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi binasında imzalanan işbirliği anlaşmasına, Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Arslan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güzel Selvi ve Kooperatif Müdürü Yılmaz Ayaslı ile Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, DenizBank Sorgun Şube Müdürü Vedat Yılmaz ve Tarım Bankacılığı Bölge sorumlusu Özgür İnan Öztürk katıldı.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, üreticilere verilecek özel limitli üretici kartları ile, Kooperatif mağazalarından uygun koşullarda alışveriş yapma olanakları sağlandığına işaret ederek "Üyelerimiz aynı zamanda Denizbank'ın tarım kredilerini de kapsayan tarım bankacılığı hizmetlerinden de faydalanabilecekler ve ayrıca üretici kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı iş yerlerinden alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı da "Üretici kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek, kooperatif mağazalarından mazot, gübre, yem, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını 5 ay vade yüzde 0 faiz ile alabilecekler" dedi.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan ile Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, işbirliği anlaşmasına imza attılar.

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: