Pancar Koop Genel Kurulu Yapıldı

Eskişehir Pancar Ekiciler Kooperatifi (Pancar KOOP) Başkanı Halil Ünal, bu yıl 40 milyon TL ciro...

Eskişehir Pancar Ekiciler Kooperatifi (Pancar KOOP) Başkanı Halil Ünal, bu yıl 40 milyon TL ciro ile Türkiye’de birinci sırada olduklarını söyledi.

Pancar KOOP’un 62'inci Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda, Yönetim Kurulu'nda bulunan üyelerin seçim süreleri uzatıldı, ayrıca denetim komisyonu seçildi. Seçimlerin ardından kurulda bir konuşma yapan Başkan Ünal, bu yıl Pancar KOOP’un 40 Milyon TL ciro yaptığını, gelecek yılın cirosunu ise 60 Milyon TL olarak hedeflediklerini söyledi.

Eskişehir Pancar KOOP’un Türkiye’de karlılık oranıyla ilk sırada yer aldığını söyleyen Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü;

Reklam
Reklam

“Bugün Yönetim Kurulu üyelerinin seçim süreleri sonlanmıştı, onları yeniledik. Eskişehir Pancar KOOP Türkiye’de karlılıkta ve projede birinciliğine devam ediyor. En çok önemli verdiğimiz projemiz, bir şekilde toprak verimi artırmakdır. Ben de bir çiftçiyim. Hep birlikte arkadaşlarla beraberlik içinde daha da başarılı olacağız. ‘62’inci Pancar KOOP Olağan Genel Kurulun’ hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu yıl 40 milyon TL ciromuz var. Bu ciro seneye 60 milyon TL olacak. Eskişehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi gerçekleşirse, biz bu proje içinde kesinlikle yer alacağız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: