Pancar Söküm Avansı Yarın Ödenmeye Başlanacak

Yozgat Şeker Fabrikası Müdürü Ali Berber, pancar söküm avanslarının üçüncü taksit ödemelerinin 16 Ekim 2012...

Yozgat Şeker Fabrikası Müdürü Ali Berber, pancar söküm avanslarının üçüncü taksit ödemelerinin 16 Ekim 2012 tarihinden itibaren ödeneceğini söyledi.

Pancar çiftçisinin 2012 yılı pancar söküm avanslarının yarından itibaren ödeneceğini belirten Berber, “Yozgat Şeker Fabrikası olarak 2012 yılı ekim ayında alımına başlanan pancara karşılık pancar çiftçisine ödenecek 4 milyon lira tutarındaki üçüncü taksit ödemesi ilgili bankalardan yapılacak. Bugüne kadar pancar çiftçisine söküm bedeli olarak 16 milyon lira ödendi. Yarından itibaren ödeyeceğimiz 4 milyon lira ile birlikte pancar çiftçisine ödeyeceğimiz miktar 20 milyon lirayı bulacak. Ayrıca bu yıl fabrikamız tarafından ödenen avans bedellerinin kurban bayramı ödenmesi üreticilerimizi oldukça memnun etti” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: